Wednesday, 15 May 2013

:: KELAHIRAN BARU ::



Salam sayang untuk semua...

Dengan rasa rendah diri saya cuba mewujudkan satu blog khas tentang "RUMAH KAMI"... ehem..ehem..
errr kata ganti nama dah jadi SAYA ek??..AKU??..mmm.... SAYA la...
hah! apapeaje!

lebih selesa membahasa 'aku'
kalo guna 'saya' tetibe aku akan jadik "skima"
maaf pada yang tak selesa..

di permulaan ini,
just nak gtau..
kewujudan blog ni bukan nya untuk menunjuk-nunjuk...
[tak de ape nak tunjuk pon]
just suka2..kerana aku telah diserang "penyakit yang sgt kritikal"
tapi tak begitu "BAHAYA"
[byk manfaatnya penyakit nih]

PENYAKIT MENYUSUN ATUR RUMAH

hah! kan dah kata tak bahaya kan???

untuk permulaan ni aku TAK NAK cterkan camana aku leh terjebak ngan virus susunatur ni...

cukup aku katakan yang blog ni akan membawa korang lebih dekat ngn rumah aku...
nak harap korang datang ntah bila...

hehhehe...

ekceli, rumah yg aku duk skrg ni adalah rumah sendiri..-yg dibeli secara tak sengaja-
walaupon kecil tapi aku suka rumah tu...
sebab tu aku suka gelar kan umah aku "RUMAH COMEL"

:: tentang rumah "comel" ::

Ada 3 bilik, 2 bilik air, dapur yang sempit, ruang laundry yg sama besar ngn ruang dapur,  ruang tamu yg menjadikan aku pening tuk mengubah kedudukan perabot aku, ruang makan juga wat aku pening, ruang tangga -yg ni double pening-



hohoho..sebab tu wujud blog ni!

  nak mintak pendapat korang yg gojes menghias dan menyusunatur rumah...
korg tak bagi pendapat,  aku tak pedulik, aku TIRU jek idea korang...hehehhe


oke2..kalo terus menaip aku akan meraban tak tentu pasal...
natikan next entry aku...










8 comments:

Fizah said...

Haha.....terbaikkk..anda seorang yg kelakar dan melucukn...pasti tak kering gusi dgn telatah jaja ni...ahhh blog ini best...terbaikk!!! Mnunggu2 perkongsian jaja utk rumah comelmu!!urrrhhhh tak s.a.b.a.r...!!

Dari-saya-yg-skema...ahakz...betul2 skema hek...tak tipu...kikiki

Diana said...

Fizah...you always first =p

I'm secod..
I follow you Jaja..
Suka tahu pasal susunatur, kebersihan rumah... Kongsi lah..nanti saya pulak tiru yerrr...

Good luck untuk pelancaran blog baru ini...

ellysa emran said...

salam perkenalan....
suka tgk org yg suka mendeco-deco rumah nie....so, i follow....!

Fizah said...

diana, ahaks...suratan atau kebetulan .. ;p

Mrs.aisheiteru said...

happy mengemas & deko2.

UMIE SUE said...

salam perkenalan!!!! yeyaYYY ADE GENG

!k@ said...

Suka blog susn aturni..clap2..hehe...slalu update tau.ika pn dok umah sewa yg comel juga skrg ni..:-)

mai Sara said...

salam perkenalan, sya mmg suka dgn hiasan dlman...x sangka ada jg blog cam ni , tp syg sya x mampu lg nk beli rumah hhuhuhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...