Wednesday, 22 May 2013

BATHROOM ~ ruang khas utk sikecil~


salam...
entry lewat di petang hari...


hari ni nak cter tentang bathroom...
kat umah aku ade dua bilik air..satu kat lam bilik utama dan satu lg kat luar...
yg kat bilik tu agak sempit..

tp yang kat luar ni pon xde la besar mana pon...
w'pon kecik..namun ianya tetap "comel"...

aku sediakan ruang khas kat penjuru bilik air ni tuk gantung kan segala mak nenek perkakas anak aku..
lebih practikal sbb boleh mengajar anak aku berdikari - eerrr eh???-
:: hopefully anak yer ::


berus gigi, ubat gigi  dan cawan tuk kumur2...
dalam "bekas muka pink" tu ade toys kecit...
semuanya digantung untuk menjimatkan ruang...
 baldi "comel" itu pon milik si anak...


lagi berseri bilik air ni ditambah dengan hiasan pokok hidup...
nampak lebih segar...


 pandangan keseluruhan...
simple...tp agak KEMAS & TERSUSUN...
-pendapat sendiri-

pic keseluruhan bathroom ni nati dulu la yer...
projek belum setel sepenuhnya...


sekian...
melaporkan untuk hari ini....
hehehehhe










6 comments:

Fizah said...

hahaha melaporkn hr ni tak menahan ;p

sungguh kreatip idea...cawan kumur pun lekat kt dinding? guane buat tu jaja?

bilik air yg ceria! i is LIKE! =)

Asma said...

Waaa mana beli benda utk ubat gigi tu, lama dah cari

Maimun Razali said...

kreatif.....tak penah terpikir pun...hahahaa.baldi kecik tue comel sangat beli kat mana eh?

ellysa emran said...

alololo....memang comei...sesuai utk bilik air anak2...
mmg creative la...

JaJa_NoRLiza said...

@fizah, @Asma, @Maimun : semua tu beli kat DIY.. cawan tu ade tapak yg melekat.means tapak ngn cawan tu boleh terpisah..
@ellysa : tq..sy takde la kreatif sgt...suka2 jer..

UMIE SUE said...

JOM TEMPAH HEADER BLOG DENGAN SAYA
JUST RM5 DAN RM3 SAHAJA

NI LINK BLOG SUE
http://suesukasusun.blogspot.com/2013/05/header-murah-rm3-dan-rm5-sahajacepat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...