Wednesday, 29 May 2013

✿ BEKAS KHAS ✿


salam korang,


JAM, KUNCI, KETIP KUKU,  etc....

Kat umah aku memamg aku sediakan bekas khas nak letak brg2 tu...
tp kunci kereta, kunci umah dan segale kunci2 aku sangkut jer tepi tangga umah aku...
dah ade penyangkut khas untuk kunci...
SETTLED TUK KUNCI2...

Jam Tangan, ...hmmm..
asben aku...suka letak jam tangan kat dressing table lam bilik...
tak pun kat atas meja kopi..
kat tepi sofa kadang2..ikut mana sempat...
errrmmm semak...aku tak suka...

jadinya aku sediakan bekas khas tuk isi brg2 tu...

cam ini....


so, tak de la mencari2 bila nak guna...
kadang-kadang ketip kuku pon aku letak jer kat situ..
yg kaler hitam panjang tu mini torch light..
tau mana nak tuju kalo BLACKOUT!!!



bekas ni aku beli kat DIY -aku ni pencinta DIY tau-
suka sbb MURAH dan cantik..

aku letakkan bekas ni kat atas rak 3 layer yg aku isi buku2..
sebelah ngan tv...senang nak capai...




errrmmmm...,korang letak mana brg2 tu??? jom share!







5 comments:

Maimun Razali said...

comel dan cntik bekas tue....kalau letak atas peti ais ok kot..tinggi sikit so anak susah nak capai hehehee

Fizah said...

ahaha patut letak mini torchlite tu bebyk kt temp mengundi..!!! errr....;p

bekas merah tu cantek!! bunga tu naikkan seri!! uh, blm sempat ke diy lg..klu terjah mau kopak ni..

sy plak brg2 ni buh dlm laci dressing table..belum organize lg...on the wayyyy....ehehe

Asma said...

Idea kita sama, Cuma akak letak dalam tray ikea atas almari, nanti kalo rajin akak share

UMIE SUE said...

su letak belakang pintu..hihi.
tak cantikkk su pya

JaJa_NoRLiza said...

@maimun : peti ais umah sy tinggi..opsss ke sy yg rendah ek..nati bukan anak yg terjengkek2 nak ambik..mak nye po sama..hukhuk...

@fizah : yup..next PRU saye nak supply torchlite! hikhik..

@Asma : jom akak..share!!

@sue : akak tgk sue punya..oke jer..lagi kemas kot!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...