Friday, 21 June 2013

..SeNtaP..



salam semua...
dah lama sgt rasanya menyepi...
kdgkala ade jer perkara yg perlu setelkan..
dalam2 kebizian yg melampau ni...
aku tetap boleh dahulukan home organizing..entry kendian pon xpe kan??..

sejak adenya blog "rumah comel kami" ni..
rasanya hidup lebih terurus sket..
walaupon adakalanya keadaan sedikit tegang..
bizi memanjang..urusan keje yg perlu juga didahulukan..

tp bila penat terlampau..ko balik umah tgk umah sedia terurus..
lapang rasa hati...boleh la golek2 rehatkan badan...

hah! ni nak citer kisah SeNtap aku...

ari tu aku ade terima email...byk weh..
ada yang mengutuk..menghina...ade gak yg menyokong...


yg mengutuk menghina tu aku just nak gtau..


kewujudan blog ni adalah semata-mata NAK MEMOTIVASIKAN DIRI AKU..
supaya hidup lbh terurus dan teratur..
tak terniat pun tuk menunjuk2..
yer aku tau umah aku tak cantik..huhuhu...-ko tak yah cakap..aku tau tu-
tp ade aku kisah?? - libas tudung- grrrrr...
niat aku bukan nak tunjuk umah tu cantik ke idak kan???

aku nak kongsi..ape2 sahaja pasal rumah...dan yang penting aku MENCARI IDEA..
lagipon aku buat mende yg aku suka...
tak ade istilah WASTE TIME..seperti kata ko!
eerrr...ko jeles ea....wat la blog pasal umah gak..
meh kita share2...ramai jupe kenalan yg sama berpenyakit susunatur kat sini tau!

dalam ade yg tak suka sebenarnya ramai yang menyokong..
yang menyokong tu la sebenarnya kekuatan aku..
cewwaaaahhh...
tq..tq..tq...
@fizah..tq kerana menyokong!!..salah sorang kekuatan aku..
kawan2 lain juga yg dalam bloglist aku..
jgn jemu..kita share jer ape yg ade...
pedulik ape org nak kata..
yg penting...NI KAN UMAH KITA...

hehhehe..

k. bai...

p/s : aku tak up entry bukan sbb SENTAP tau...aku bz sket...nati lapang2 aku share ape yg patut...
peace yaaaw!






10 comments:

nurulhuda said...

biasa la manusia nii.. wat ignore jer, yg penting kita tak ganggu sape2.. teruskan mendeko, i like =)

Siti Fatimah said...

Abaikan je kate2 derang dear.. =)

Fizah said...

manusia lam donia ni macam2 jenis ada kann..haihh sabar je..apapun keep on writing bebeh...keep going...keep it up...hehe..;D

Aty_Fared said...

Alaaa kak..sy ni up pasal umah dah bertahun..dah mcm2 org ngate..kate show off bagai..tp..-ade aku kisah- kalau tak nak tngk tak payah masuk pon blog kite ni..bkn susah pon...cer tanye derang..cerite pasal ape yg derang nak bace..soh jer derang gi cr blog ,cm tu..eeaahh..yg saye ni numpang sentap pulak kenape..uhuukkss..heheh

MamaRizqin said...

macam2 perangai manusia ni yer....jgn risau kami menyokong...teruskan share dgn kami hal2 susun atur,deko mendeko ni...

Asma said...

Ada jugak ye, tak suka tapi baca jugak..Irihati la tu..yang penting niat kita, kalo sharing untuk kebaikan, ramai dapat manfaatnya.

NAS said...

adohai...ragam manusia memacam. kalau suka kita sokong. Kalau x suka baik diam-diam ajerlah. Takpalah Jaja, kita buat dengan niat baik. In Sha Allah, yang baik-baik jugak yang kita akan dapat.

ANAK MAMA SAYANG said...

Kesian kat org yg ngutuk tu kan...diaorg nak buat blog jugak tu..hehe..tak pe...bukan senang nak memuaskan hati semua org kan..sabar je la...nora setakat ni masih tak ada yg mengutuk lagi la..kalau ada pun lantak la.....bukan rumah diaorg pun kan..tak payah nak sibuk2

ryyhan kamarudin said...

Rajin btl org2 tu hntr email kutuk, hina...xpe awak dpt pahala...

Ala mmg susah nk puaskan hati sume org...sajela tu depa xde keje

Teruskan ngan susun atur, deko2...

^*NaNa*^ said...

kite suker blog awk..manusia mmg cenggitu..jelez tak memasal...lgpun best pe deko2 umah even rumah simple je kan..sama le kiter..BW kt blog2 yg camni bleh bgi idea kt kita nih..suka2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...