Tuesday, 4 June 2013

ORGANIZING : Kotak Ubat-Ubatan

salam  semua...

express entry..

hmmm...jamu mata jap ngn minyak urut, minyak alfiat la.. segale minyak ubat la..
sepah2..lepas guna tggal merata2 -bebel kat diri sendiri & SUAMI jugak!!!!


penyelesaian : 

aku beli box ni kat DAISO..-RM5-
ade byk saiz..aku ambik yang sedan-sedan saja!

letak minyak2 tu kat dlm ni...
**nak label..tp belum berkesempatan** [alasan]

letak kat tempat senang nak capai...
sebelah 1st aid..

oohhh...1st aid tu lupa nak share...beli kat DIY..RM6.90
byk compartment kat dalam...


** korang jgn pelik sbb aku adalah seorang PENCINTA DAISO, DIY dan KEDAI RM5,
dan aku leh jadi PEMBELI TEGAR di IKEA jika ade BAJET lebih...
sbb aku juga PENCINTA IKEA..** [banyak betul CINTA HATI aku yer]


jgn lupa share korang punya ubatan plak yer!!!!



7 comments:

Fizah said...

wokez..nti nk share gaks..urgh..idea byk sgt dlm kepala ni - nk transfer menjadi entri - really takes time..hukhuk harap sempatt..yeahhh!!

JaJa_NoRLiza said...

@fizah : moh share fizah!! sama ngan saya..idea sgt byk..tp masa terhad..sgt takes time nak up satu2 entry.. so, share dulu mana yg ade wlau tak complete..nati hapdet lagi...

mode: tak sabar menunggu susunatur kamu..

dan..masih belum berkesempatan nak join GA kamu..HARUS join..tp juga kena tggu masa sesuai nak up entri.. ENJOYED!!!


mama Rizqin said...

Saya pun nak share pasai tempat ubat-ubatan ni tapi tak cukup masa nak update..gambo dah ada.akan di share dlm masa terdekat ni...

Zulyati MohdNorAli said...

Suka tgk orang punya...
Tp kat umah sendiri hampeh!
Bersepah... Hehe...
Kene ada budget lebih nak beli bekas2 utk susunatur ke?
Kalau dpt guna barang terpakai lg best kan?
Tp nnt xseragam...
Jd xcantik....

JaJa_NoRLiza said...

@mama rizqin : tak pe take u'r time..dan saya sentiasa menunggu entry kamu...

@zulyati : hehehe..sbb rumah saya bersepah saya susunatur kan..saya pon baru mula jer susun2 ni..
ttg bajet tu..rasanya tak perlu pon bajet lebih...sy ni semua cari mende yg paling murah di pasaran! hehehe
kalo da brg terpakai lagi senang..jimat kos..lagi creative..cuba la!! :)

cik hani said...

Murah guna ongkosnya organise kli ini..bagus..

Hajar Jahanam said...

saya banyak mendapatkan informasi dari blog ini. terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...