Friday, 25 October 2013

PLAYROOM :: KPJ SELANGOR SPECIALIST HOSPITAL


Redha la yer..masih hapdet kisah hospital.. :)

SEBENARNYA KAN..KAN..
aku tak paham nape kat playroom ni takde toys..
nak kata masih baru tgk dinding semua cam dah lama..
ruang besar...sgt2 beSar..ade lagi bilik2 dan ade perabot..[meja ngn kerusi]
tp xde bahan bacaan...kosong....

siyes weh..aku pelik..
ke playroom kat hospital mmg cegini..
playroom tuk org sakit ek??
entah la...

layan pic ek...

 ruang yang besar dan luas..
suke lukisan kartun kat dinding..sgt ceria..


bilik yg ade kerusi meja..
tp x de buku2 atau ape2 stationary pon...[pelik]

toys storage..tp xde satu toys pon..kosong...
ermm..aku suke storage tu..
tp kalo kat "rumah comel" nak letak celah mana ek...
ruang dah tepu..huhuhu..

okeh tu jer hapdet tuk ari ni...
sekian.


9 comments:

cik hani said...

mungkin toys dah habis dikebas pesakit..hahaha..

Macamane la kanak -kanak nak syok duk dalam playroom ni, takde ape pun kan

Linda said...

Saya pun pernah kena berkampung kt sini nak dekat seminggu jugak tapi masa tu byk toys, cuma ada yg dah rosak2 jugaklah..

Fizah said...

diorang tgh spring cleaning agaknya tu kak! haha ;D

hazlina azmi said...

warna warni..kanak2 pasti sukakan..
blogwalking..jemput ke blog saya dan bertukar2 link..;)

Aty_Fared said...

Ha ah..pelik...tapi rasenye masa memula dulu mesti banyak atau at least ada..dah lame2 tak kose derang nak jaga..kot..huhu

yuyuy akley said...

dekat kpj kajang ada je siap de slide ngan lego2 yg besar tu lg..

joijoi80 said...

hai..sis...

salam perkenalan..sudi2 la jenguk rumah saya..heeheh rumah baru setelah tutup rumah lama. dulu joijoi80 sekarang http://paksaikdok.blogspot.com

ema said...

http://emakamamia.blogspot.com/2013/11/esp-promosi-saya.html

nini said...

Lawaa tappiii kosong pulakkk hhhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...