Tuesday, 22 October 2013

SUSUNATUR : Ubat-ubatan...


salam sayang,

ape khabar korang ea...
aku?? hehhe lama2 muncul skali aku nih...
hikhik..now..aku ade masalah sket...
tu yg kejap ade..kejap xde...
leh baca SINI

ok..sbb rindunya aku nak share kisah organizing..
aku gagahkan wat entri...
kita less2 kan word yer...
refer pic pon boleh la ek??

oleh sebab lastweek byk kali sgt aku ke klinik..
maka koleksi ubatan pon bertambah...

ni hanya ubat2 aku...
sbb nak kena ulang2 ke klinik then nak kena bwk ubat2 yg aku dah dapat...
rasa berterabur plak kat lam handbag aku...
aku letakkan lam bekas cagini...





senang jer aku hangkut bekas2 ni tunjuk ubat kat docter...
kat umah pon senang bila aku nak makan...
semua tersedia kat lam ni...
tak de la berterabur...

ok...
tu jer tuk kali ni...
susunatur versi orang sakit...
hikhikhik...

bye.

6 comments:

Fizah said...

demam gak ke kak? aa musim kut..sy pun demammmm....huhuu

knp kena tunjuk ubat kat doktor kak?

pastu ubat ni semua akk masuk fridge atau ltk luar je?

ayahmamilisa said...

a'ah kak nampak teratur..dah ada bekas cam akak ni..tapi dah isi barang menan lisa yang patung kecik2..kena beli satu lagi ni nak isi ubat2 plak..tengs akak kasik idea..:)
arissa dah ok ke kak jaja?

cik hani said...

Suka bekas tu.senang nk angkut

Lilynn Wifey Sham said...

organize!! :)

yana Jasni said...

Kemas sis.. yang penting senang and praktical. Main angkut jer nanti kan..

JaJa_NoRLiza said...

@fizah : sebelom arissa demam tuari akak demam dulu..skang dah ok...
ubat tu kena tunjuk kat doc sbb xnak repeat ubat yg sama...kdg2 kana gi 2-3 klinik baru demam ok..dan...ubat2 tu akak letak kat luar jer...x masuk fridge.

@DD : arissa masih lagi kat spital masa akak reply komen ni...dia dah makin ok..

@cik hani, @Lilynn, @yana : thanks.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...