Friday, 10 January 2014

MACAM-MACAM NAK BUAT!



salam sayang semua...
weeehaaa... i'm back!
 sorry yer pembaca blog "RUMAH COMEL"
tq kerana terus follow..dan setia menanti.. [kalo ade la..uhuks]

ok...
aku TAK NAK citer nape aku dah lama tak hapdet blog...
Isha Allah 2014 nih nak share lbh byk pasal idea2 & projek susunatur rumah comel..
ishaAllah..moga dipermudahkan...

utk hari ni just nak share pic2 nie...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 partition..
selambak aku beli nih...
sebenarnya aku beli skit2..
tp bila projek tertangguh..tgk byk gler mende alah ni tersadai kat lam lemari...
phewww...
 takpe..ade projek menanti...



plastik kedap udara..
juga aku beli sikit2..
tiap kali aku gi DIY @ DAISO..
mesti aku rembat...
juga ade projek menanti...
tgguuuuu...


ni namanya storage box..
yg ni pon dah lama gler beli...
kat DIY 12 hengget..
sebelum aidilfitri tahun lepas...
seb baik xde expired date..
hikhikhik...
juga ade projek ngan mende alah ni...

walau se bizi mana pon aku..
otak aku ni sentiasa pk camane aku nak susun barang kat umah aku..
ape aku nak buat...plan mcm2..jupe brg yg aku pekenan aku beli dulu..
projek nak start bila tu lain kira..
hahha..

kalo ko penah baca entry pasal 'rumah fail' ni...
aku ade ckp nak kemaskini kan fail2 tu..
tp sampai skang pon masih cegitu jerk..
err...xpe..pelan2 kayuh orang kate...

ok..nati aku share citer2 aku yer...

*wpon aku x hapdet blog..tp aku tetap baca kesah2 korang....kalo sempat ade yg aku tggal jejak...kalo nak cepat aku intai2 jer..ade kelapangan sket aku baca...sbb korang mmg the best!! byk idea susunatur yg aku baca!
tq semua sbb masih menyokong aku! saaayaaaang korang ketat2!
muahahahaha..

 k bai.













11 comments:

lesungpipit said...

update cept2...x sabar nk bace...
hehehe

cplud miera said...

assalam.. wah xsabar nk tggu entry utk projek2 tu :)

IMaH said...

Tak sabar nak tengok hasil kerja project2 dekat tas tu. nanti update la..

Mama Rocky! said...

lama menyepi..diam-diam berisi beb..cepat2 update dik!

ayahmamilisa said...

kak jaja...rindu akak..gi mano? hehe..
okay nanti cepat2 up entry susun atur..tak sabar nak tengok idea2 akak :)

Fizah said...

weee.....kak jaja back in da houseeee....hooooyeahhhhhh....cpt kak...ramai dah tak sabo ni...:))

UMIE SUE said...

ridu kat akak..byk barang tu

Ayu Rashid said...

Kannn.. kalu bertanguh makin byk nak kene pikir.. huhuuu.

MamaDaniel said...

beg kedap udara tu mcm best la.. kalau ada size toto lagi best... :D

Aty_Fared said...

heheh..sama lah kite kak..macam2 nak di buat..tapi nan hado...tak sompek.. :)

Mjasid Noragayah said...

Partition tu utk ape ye? Huhu..x sabar nk tgk hasil..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...