Tuesday, 17 September 2013

SUSUNATUR : Stock Toiletries


errmmm
walaupon stok toletries ni tak banyak...
tp aku ade "Rumah Khas" tuk simpan stok2 nih..

sebenarnya tak tau nak cter ape...
just nk share cara aku susunaturkan stock toiletries..

kat bwh dressing table ade lg satu ruang yg tak tau nk isi ape...
jadiknya aku susun2 stok2 ni sebab senang nak ambik bila nk guna...
errmmm asben aku pon tak de la nak tanya2 mana aku letak...
cek jer kat sini..kalo tak de kat sini makanya beli la stok baru...

 tuk brg2 kecik aku letakkan lam bekas yg aku beli kat DIY nih..
lebih kemas...

 kat bhgian bwh aku susun stok brg besar2...
ko tgk box biru tu...
dalam tu aku simpankan sabun..shower cap..mcm2 ar..
aku amik kat hotel..
tu bila aku outstation aku akan clearkan brg tu semua kat hotel..[habit]

ko tgk!
aku tak guna pon mende alah ni...tp aku kutip simpan kat umah...
ape motip pon tak tau...
errrr...ggrrr...[geram kat diri sendiri]

ni pandangan keseluruhan...

sikit jer kan???
heheehe..lagi satu sbb pic ni snap masa dah tgh2 bulan...
sbb tu ar sikit...
kalo awal bulan agak byk..dan agak pening tuk aku susun...

hehehhe...


** lepas ni nak cter ape lagik ek kat bilik utama ni????eerrrmmm**
[semangat nak join GA FIZAH]
weewiiitttt!!!













5 comments:

Fizah said...

suka nyimpan gak brg hotel, tp last2 buang pasal dah lama sgt - tak digunakan..hehe rasa cam best je kan brg2 miniature camtu..syampu kecik, sabun kecik, shower cap, cotton bud,,,semua nak dibuat koleksi...ahhaaha

Nadt said...

nadt pun suka simpan barang hotel pastu tak guna sudahnya buanggg..huhu

Lilynn Wifey Sham said...

habit saye pun.. byk sgt toiletries hotel.. smp skrg simpan.. x buang sbb x expired pun.. smpn sbb so cute n bekas unik..

Aty_Fared said...

saye tak suker set toiletries hotel..tapi asben saye suker..jadi susah nak buang kalau dah die yang amik...hahaha...jadi saye simpan dalam bilik air tetamu...konon2 macam kat hotel tu... ;p

Blusher Merah said...

Suka simpan brg2 otel juga dan guna...tp bukan sy yg guna.if ada tetamu dtg, saya akaj provide dgn sabun2 kecil ni..hihihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...