Tuesday, 10 September 2013

MinTak Maaf...Saya betuL2 Terharu..


salam sayang semua pembaca blog "Rumah Comel Kami"

aku rindu giler kat korang wei...
serius!!

dah lama aku menyepi..lebih 1 month kot!

aku MINTAK MAAF banyak2..pada yg duk intai2 blog aku yg dah bersawang nih..
[ade ker????]

aku tak malu mengakui masih ade pembaca tegar pasal susuatur akan jenguk2 sini kan??
ererr..aku tau...

walau sebulan aku tak hapdet entri..masih byk aku terima komen2 kat entry lama2 aku..
ade yg memberi kata2 semangat kat aku tuk aku terus bercerita..
means di sini masih ade pembaca...sangat TERHARU okeh!!! serius!
terima kasih semua!

aku nak kembali kan jiwa dan mood aku yg dah agak kelaut..
sebenarnya byk mende aku nk share..
yg dah masuk wishlist aku..
cuma belum buat entry..gambar semua dah ready...
setiap ape yg aku buat wajib tuk aku snap pic...

Lately ni byk sgt mende aku kena dahulukan...
ni la sebab blog ni menyepi...
aku masih ade...
SETIA ngan dunia susunatur!
tu memang jiwa aku..

walaupon blog ni sepi..tp aku ttp BW kat blog2 korang!
mana sempat aku tggal jejak..
tp aku tetap setia ngn korang...
dah aku ni tegar ngn susunatur!
masih lagi sama cam dulu, mencedok IDEA dr blog korang tuk aku adaptasikan kat umah aku...
huahuahua..
[tu lar aku]

sangat berminat ngn GA yg FIZAH anjurkan...
ohh..sungguh aku rindu nak bersusunatur ni!

* InshaAllah kalo berkesempatan aku join..tak menang pon tak pe..tp aku suka tuk seronok2 ngn korang!






p/s : terima kasih pada yg masih setia ngn blog "rumah comel kami" ... [huks..tetiba feeling sedey plak]





5 comments:

Fizah said...

hehe..terobattttt rindu kitorang ni kak jaja oii...pasni supplement update selalu utk ktrg yg dahaga cerita dan idea akak..ok! ;}

ayahmamilisa said...

hehe..memang ternanti2 pong :) plis update sokmo kak :)

cik hani said...

Oleh itu....cpt3 la kmbali dgn entry susunatur yg baru..hihikk

Asma said...

Mana pi ni..lama menghilang

nazeef nazeem said...

salam perkenalan...tengah gigih carik pasal hiasan umah..terjumpa lak blog nih..bestt...follow me back ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...