Friday, 14 August 2015

Rak tv dan wallpaper...dah siap tp tak complete!




Lega rasanya bila semua dah terpasang siap...
lama oooiii ambik masa nak install rak tv ngan wallpaper ni..
yer la..keje tu memerlukan 2 orang...
aku dan suami...
bila suami free aku pulak tak free...
maklumla...beranak kecik ni cegini la gayanya...

eh..tak yah bebel la..ko mesti nyampah bebel panjang2..
Last2 aku teaser...hahhaha...


Rak tv baru siap pasang masa ni...
Tv pon x lekat kan lg..


Ni pon bercinta wei...tggu asben balik keje dan si kecik tdo...
baru kitorg beroperasi...
baru sempat drill 3 lubang dah nak magrib...
benti...sambung lg esoknya..cegitu la..hampir 3-4 hari..
.hahaha..bertabah la dgn rumah yg bersepah..

Sesi pemasangan wallpaper pada waktu mlm...
pas anak2 tido...
ko bayangkan anak2 kul 11- 12  baru nk lena..
pastu kitorg beroperasi...kental ko..
kul 1.30 pg tdo..sok sambung...haha

hujung tepi tingkap...-putih-

atas kiri kanan ekon -putih-

sudahnya...
wallpaper pulak tak cukup...
grrrr...larik pi carik kat kaison..
nak jadi cerita....pattern yg kitorg beli tu dah xde stock...
kena tggu stock baru masuk...
huwaaaa!!!!

Yg tak cukupnya sikit sangat...
err...sadis btul la...
dah la masa tu lg sari umah aku ni jemput org dtg beraya...
gasakla...belasah jer...

lagi satu yg x sempat nak siapkan...
effect lampu kat Kabinet tv tu...
suami kata...nanti2 la...grrr...
nanti???...harus taun depan ler tu!!!
Hahaha..



Sebenarnya...xde la cantik.mana pon...
ada la dr takde kan????
Ai is ok jer...sabar menunggu...






Simple jer...


ni la..my baiti jannati...eh???
Betul ek???
Senang kata...RUMAHKU SYURGAKU...

-rumah comel kami-

# utk sementara...mana yg lopong2 putih tu aku dah tampal dgn wallpaper yg perca2 tu..
cover tuk sementara...
xde pulak pic tu...ermm..
harap ada la nanti stock corak ni kat kaison...









8 comments:

cik hani said...

comelnya.. alaa..sikit lagi wallpaper tak cukup..
memang geram betul kalau jadi macam tu kan..

kalau beli banyak takut lebih byk pulak

Lynd said...

simple and nice.. best2..

ameris said...

cantik... simple tp ada class

NORITA MOHD IBRAHIM said...

Cantik la.. akak kdg nk buat. .. takut idea x mnjadi n tambah buruk..

Kita sebagai Insan said...

Cantikla akak....suke tengok setiap susunan akak dr dulu lagi

Nor Marshaliza Shaidan said...

Suka tgk...sy pun suka yang simple tp cantik.


Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

AZZ said...

nak tnya la sis...rak tv lama buang ke mcmane ye..sbb saya pon tgh mencari rak tv gantung mcm ni..pening bila pikir yg lama nk campak mana

irwan adnan said...

akak pasang kabinet tu dlu or wallpaper dlu...???
bru nk blaja nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...